Dirigent


Peter Burger is geboren en getogen in het dorp Waddinxveen. Al vroeg kreeg hij de liefde voor muziek, in het bijzonder voor het orgel van huis  uit mee. Op jonge leeftijd is hij begonnen met orgelles nemen. Diverse leraren hebben hem onderwijs gegeven in verschillende soorten muziek. Uiteindelijk heeft Peter bewust gekozen voor de kant van het geestelijke lied, om op die manier God te kunnen loven en te aanbidden. Naast het begeleiden van koor- en samenzangavonden is Peter vaste organist in de Hervormde gemeente van Waddinxveen.

Peter wordt de laatste jaren ook regelmatig gevraagd om op kooruitvoeringen of CD opnames mee te spelen op de synthesizer. Ook is hij actief op het gebied van het organiseren van concerten, en helpt hij Jan Quintus Zwart regelmatig bij de opnames en producties van nieuwe cd’s en DVD’s.

Op dit moment heeft Peter Burger 5 koren: Chr. Gem. Koor Adonai uit Waddinxveen, Christelijk Regiokoor  Adoramus te Hazerswoude, Christelijk Gemengd  Koor Immanuël te Katwijk, Chr. Gem. Koor Fiducia te Ede en het InterKerkelijkKoor te Nieuwpoort-Langerak.

 

 

 

 


Korte AgendaVolledige agendaRepetities


   Plaats en datum nog niet bekend.